Oradea este un oraș extraordinar, cu oameni extraordinari. Acești oameni extraordinari au nevoie de o voce independentă, caracterizată de principii sănătoase și integritate. Orădenii nu sunt doar o populație, ci o comunitate, și ar trebui considerați ca atare.

Nadia este preocupată de viețile oamenilor, nu de interesele partidelor. Ea răspunde direct nevoilor oamenilor, nu ale șefilor de partid. Ea luptă pentru dreptate și prosperitate.

Nadia vede Oradea în viitor ca pe un oraș sigur, prosper și activ. Un oraș cu economie înfloritoare, un mediu sănătos, societate civilă puternică și un puternic centru cultural. Un oraș în care locuitorii au o mulțime de oportunități.

Din funcția de consilier local, Nadia va lupta ca această viziune să devină o realitate. Nadia este o voce pentru locuitorii de rând, o voce cu principii și integră, o voce transparentă. Nadia vrea, pur și simplu, să rezolve probleme și să facă din Oradea un oraș mai bun, servind orașul și pe locuitorii lui din poziția de consilier responsabil și onorabil.

De ce? Pentru ca Nadia nu este preocupata doar de viata ei ci si de a celor din jur. Iar într-o democrație, orice cetățean de rând are puterea de a schimba lucrurile în interesul cetățenilor. Nadia a crescut în Oradea și acum își crește copiii aici. Cunoaște problemele orașului din propria experiență și caută soluții pentru fiecare în parte – pentru ea, pentru familia ei și pentru toți orădenii.

„Jur să respect Constituția și legile tării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor orașului Oradea. Așa să-mi ajute Dumnezeu.”

– Jurământ al consiliului local